Search found 17 matches

by rcarballo
Tue Aug 10, 2021 3:42 pm
Forum: General Discussions
Topic: GETVARIABLES: not working
Replies: 4
Views: 1745

Re: GETVARIABLES: not working

I have confirmed that the "Wait" flag is checked.
by rcarballo
Mon Aug 09, 2021 9:38 pm
Forum: General Discussions
Topic: GETVARIABLES: not working
Replies: 4
Views: 1745

GETVARIABLES: not working

We are running v8.3 Pro. Our script uses the custom check box variable (CustomCheckBox) in order to put a check mark on a field to indicate that our Demo files will be installed. We run our helper app to set some variables in the .INI file before the installation runs and we placed a GETVARIABLES co...
by rcarballo
Fri Feb 26, 2021 4:08 pm
Forum: General Discussions
Topic: "File Not Found" error after upgrading to v8.2 from 8.0
Replies: 2
Views: 2050

Re: "File Not Found" error after upgrading to v8.2 from 8.0

Sent you an email with the project's file.
by rcarballo
Tue Feb 23, 2021 7:32 pm
Forum: General Discussions
Topic: "File Not Found" error after upgrading to v8.2 from 8.0
Replies: 2
Views: 2050

"File Not Found" error after upgrading to v8.2 from 8.0

After upgrading to v8.2 I am now getting the error (see attachment) on all of my installations (3) when I try to build them. Any ideas?
by rcarballo
Fri Aug 28, 2020 1:17 pm
Forum: General Discussions
Topic: ERROR: "List index out of bounds (4)"
Replies: 3
Views: 4186

Re: ERROR: "List index out of bounds (4)"

It happens before the installer shows the Welcome screen.
by rcarballo
Thu Aug 27, 2020 6:24 pm
Forum: General Discussions
Topic: ERROR: "List index out of bounds (4)"
Replies: 3
Views: 4186

ERROR: "List index out of bounds (4)"

I added a fifth command to the installation and it is now getting the error when I run it,

"List index out of bounds (4)

The only differences between the two versions (see attachment) is the fifth command that I added.

/AC
by rcarballo
Mon Aug 10, 2020 1:55 pm
Forum: General Discussions
Topic: Do Components and CustomCombo work together?
Replies: 1
Views: 3085

Do Components and CustomCombo work together?

Leo. Thanks for the GETVARIABLES command. That fixed a main issue with our installers. We do not own the PRO+ version but we are intrigued by the Components feature in PRO+ 8.0 version. We had to split our old installer into two AI types, Server and Client. We also have another one that will need to...
by rcarballo
Thu Jul 30, 2020 1:52 pm
Forum: General Discussions
Topic: AI reads registry/.INI values at start-up: problem for us
Replies: 1
Views: 2791

AI reads registry/.INI values at start-up: problem for us

We created a command that runs using the "Before Installation" option. The command runs our utility that scans for certain settings and creates a special .INI entry for AI to read and set the CustomCheckBox accordingly. We noticed that AI reads the .INI variable BEFORE our command executes...
by rcarballo
Mon Jul 13, 2020 5:34 pm
Forum: General Discussions
Topic: Questions on: <ComboBoxIndex> and <CustomCheckBox>
Replies: 9
Views: 7471

Re: Questions on: <ComboBoxIndex> and <CustomCheckBox>

We upgraded to v8.0 and the AI is now setting the <SetCustomCheckbox> from the .INI or Registry location as expected.
by rcarballo
Mon Jul 13, 2020 1:45 pm
Forum: General Discussions
Topic: Questions on: <ComboBoxIndex> and <CustomCheckBox>
Replies: 9
Views: 7471

Re: Questions on: <ComboBoxIndex> and <CustomCheckBox>

Well, I followed your instructions but the checkbox does not behave as you described. The checkbox is unchecked at the Interface/Custom screen. This means that if the value is missing from the registry or .INI file AND the default value is YES (it is), the checkbox will be checked. I tested using th...