Unable to delete the "Run" file that AI setup...

Common questions about using Actual Installer.
Post Reply
jumper77
Posts: 9
Joined: Sat Sep 10, 2016 1:10 am

Unable to delete the "Run" file that AI setup...

Post by jumper77 »

Since my software is crashing when it loads on a reboot, I thought I would try to move the "Run" command to the CurrentUser section. However, I get an "Access Denied" error if I try to delete it. Can't edit it either. Here's the location of the file...

Code: Select all

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Also, I think the WOW64 part is giving me problems. When my software noted a problem with loading something it showed a messagebox with WOW64 in the path to a file???
Don't understand that one :)

Any help appreciated...
Leo
Site Admin
Posts: 403
Joined: Fri Jan 22, 2010 12:40 pm
Contact:

Re: Unable to delete the "Run" file that AI setup...

Post by Leo »

It looks like you use the option "Automatically launch Main Executable on Windows startup".
This will create an entry (your app name) in the Registry Key you mentioned.
Please note that during uninstallation this entry will be deleted.

Do you get any error messages when your app crashes?
Leo,
Actual Installer Team
http://www.actualinstaller.com
jumper77
Posts: 9
Joined: Sat Sep 10, 2016 1:10 am

Re: Unable to delete the "Run" file that AI setup...

Post by jumper77 »

Leo wrote:It looks like you use the option "Automatically launch Main Executable on Windows startup".
This will create an entry (your app name) in the Registry Key you mentioned.
Please note that during uninstallation this entry will be deleted.

Do you get any error messages when your app crashes?
Thanks for the reply. I have resolved the issue. As would be expected, the fault is mine because of some
code in my program. I had an incorrect "Path" variable and now that I have fixed it, every thing is cool :)
BTW: Still loving your install software. Have a question though... Have you ever considered having a
"Dark" version? I always use a dark version if possible on any software.

Anyway, as I said, thanks for the reply. Hope your day is going great!
Post Reply